Openingstijden:
Bruidsmode Dream Wedding is geopend op afspraak van maandag tot en met zaterdag vanaf 9.30 tot 17.30 uur.
Weetjes van Bruidsmode Dream Wedding geven je vooral een goed beeld van wat ik doe en hoe ik werk. Zo weet je van tevoren goed wat we van elkaar kunnen verwachten.
Zo staat niets een feestelijke huwelijksdag meer in de weg!
Ik raad je aan om deze goed door te lezen.
1: Je maakt een afspraak per telefoon, whatsapp of mail.
2: Je mag 4 extra mensen meenemen.
3: Bij Bruidsmode Dream Wedding krijg je alle tijd om jouw droomjurk samen met mij en je  entourage uit te zoeken.
4: Slaag je voor jouw droomjurk bij Bruidsmode Dream Wedding, maken we een factuur inclusief  koopovereenkomst op. Deze overeenkomst is bindend en verplicht je tot afname en volledige betaling van de gekochte bruidskleding, bruidsmeisje jurk en/of accessoires.
5: De Factuur dient in zijn geheel te worden voldaan binnen 7 dagen na aankoop. 
6: Annulering van de koop door de koper komt volledig voor rekening en risico van de koper en verplicht je tot betaling.
7: De koper mag binnen 7 dagen na het sluiten van de koopovereenkomst eenmalig een andere keuze uit de collectie van Bruidsmode Dream Wedding doen. Tenzij de gekozen artikelen besteld zijn voor de koper. Als de vervangende keuze goedkoper is dan de oorspronkelijke, dan blijft de oorspronkelijke prijs gelden.
8: Bruidsmode Dream Wedding heeft geen coupeuses in dienst maar heeft visite kaartjes van goede en genomineerde coupeuses, zodat jouw droomjurk prachtig naar jouw wensen kan worden vermaakt. Uiteraard is dit bij mij niet verplicht je mag ook zelf voor een coupeuse zorgen.
De vermaak kosten worden afgerekend bij de coupeuse.
9: Maatveranderingen tijdens het bestel/vermaak proces door zwangerschap of gewichtsveranderingen zijn voor eigen risico.
10: Na het meenemen van de bruidskleding/accessoires zijn wij niet aansprakelijk voor enige vorm van vlekken/beschadigingen of veranderingen aan de bruidskleding of accessoires .
11:Voor elders gekochte accessoires kan tegen betaling van €25,- een afspraak gemaakt worden om deze bij jouw jurk te passen.

Bruidsmode Dream Wedding

Langebuorren 2a
9051 BG  STIENS
Afbeeldingsresultaat voor logo telefoon 06-43215910
Afbeeldingsresultaat voor logo emailbruidsmodedreamwedding@hotmail.com
 Bruidsmode Dream Wedding